Tietoja Priceplanetista

Tausta

PricePlanet on tanskalainen yritys, joka keskittyy ostosten tekoon verkossa ja hintavertailuihin. PricePlanetin omistaa ja sitä pyörittää Bo Krogsgaard.

PricePlanet tuli markkinoille vuonna 2014. Brändin takana oleva yritys on kuitenkin ollut toiminnassa viimeiset 12 vuotta ja se on tarjonnut laajan valikoiman Internet-palveluja, mukaan lukien hotellivarauksia verkossa, verkkokauppaa, matkahakukoneita ja muita hintavertailupalveluita.

JOITAKIN LUKUJA

0
Päivittäistä linkkiä
0
Kauppaa
0
Päivittäistä vierailijaa
0
Markkina-aluetta

Painopisteemme

PricePlanetin perusidea on yksinkertainen: haluamme tarjota sinulle kuluttajana nopean ja helpon tavan löytää parhaat diilit ja hinnat verkosta.

Palvelumme tarjoaa sinulle yleiskatsauksen sekä hinta- ja tuotevertailun yhdessä paikassa. Tarjoamme linkkejä, jotta voit tehdä ostoksesi suoraan kyseessä olevasta verkkokaupasta, mutta me emme ole osana kauppatapahtumaa. PricePlanet on itsenäinen hakukone, joka auttaa sinua löytämään parhaat diilit verkosta ja kauppoja, joissa voit tehdä ostoksia turvallisesti.

Teemme työtä sisällyttääksemme tarjontaamme kaikki vakavasti otettavat ja uskottavat verkkokaupat valikoimineen voidaksemme antaa sinulle parhaan mahdollisen yleiskuvan hinnoista ja tuotteista. Jos valikoimastamme puuttuu mielestäsi jokin tietty kauppa, jonka avulla palvelumme olisi entistäkin parempaa, toivomme että kerrot asiasta meille tai otat yhteyttä asiaan liittyvään liikkeeseen.

Tavoitteenamme on olla verkon paras vertailusivusto, jonka palvelun avulla käyttäjämme yhdistetään verkon parhaisiin diileihin helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Intohimomme

Rakastamme shoppailua, ja erityisesti Internetin meille antamia jännittäviä mahdollisuuksia. Suhtaudumme teknologiaan intohimoisesti, ja haluamme vaikuttaa asioihin testaamalla uusia teknologioita ja alustoja voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Palaute ja ehdotukset ovat aina tervetulleita. Kuulisimme mielellämme, jos mielestäsi palvelustamme puuttuu jotakin, tai jos palvelumme ei toimi tarkoitetulla tavalla, tai jos sinulla on ehdotuksia siitä, kuinka voisimme tehdä sivustostamme vieläkin paremman. Tietysti kuulisimme myös mielellämme jos olet tyytyväinen palveluumme.

Photo
Bo Krogsgaard
Perustaja & toimitusjohtaja

Joitakin yhteistyökumppaneitamme

Teknologiamme

PricePlanet on teknologiayritys, jota ohjaa innovaatio, luovuus ja teknologinen oivallus.

Olemme nörttejä; osaamiseemme kuuluvat Linux, Apache, MySQL, PHP, C++, cURL, Bootstrap, Hadoop, Apache Hive ja Big Data, jotka ovat teknologioita joita käytämme päivittäin voidaksemme etsiä ja vertailla miljoonittain eri diilejä ja hintoja.

PricePlanet käyttää Amazon Web Services (AWS) -alustaa hosting-alustana, johon sisältyvät muun muassa EC2, S3, DynamoDB, ElastiCache, AutoScale ja Elastic MapReduce.