Käyttöehdot

Yleistä

Tämän verkkosivun omistaa ja sitä kehittää ja ylläpitää PricePlanet ApS, Studiestraede 39, 1, 1455 Kööpenhamina K, Tanska.

Alla olevat käyttöehdot (”Käyttöehdot”) astuvat voimaan PricePlanetin palvelua käyttämällä, tai mitä tahansa muuta kotisivua tai alustaa käyttämällä, jossa PricePlanetin palvelua tarjotaan tai se on saatavilla.

Vastuuvapauslauseke

Tällä verkkosivulla olevat tiedot eivät välttämättä ole oikein, ajan tasalla, tai täydellisiä, ja sivusto saattaa sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai hintavirheitä.

PricePlanet ei ota vastuuta – ja nimenomaan kieltää olevansa vastuussa – sivun päivityksestä niin, että tiedot olisivat aina ajan tasalla, jolloin sivuston tiedot olisivat tarkkoja ja täydellisiä.

Vastuun rajallisuus

PricePlanet kiistää olevansa minkäänlaisessa vastuussa suorista tai epäsuorista tappioista, mukaan lukien liiketappiot, menetetyt tuotot, menetetyt tiedot, tai muista suorista, epäsuorista tai johdannaisista tappioista, jotka ovat voineet olla tulosta PricePlanetin tai sen kanssa yhteistyötä tekevät verkkosivuston, johon PricePlanetin verkkosivu tarjoaa linkin, käytöstä.

Tämä vastuuvapauslauseke pätee kaikkiin syyteoikeuksiin, perustuvat ne sitten sopimukseen, takuuseen, vahingontekoon tai muuhun vastaavaan.

Tekijänoikeus

Tämän verkkosivuston sisältö kuuluu PricePlanetille, ja sen tekijänoikeudet on suojattu.

Teksti, valokuvat, videot, piirrokset, grafiikat, ääni, tiedot jne. voivat olla tekijänoikeuden alaisia, ja ne ovat joko PricePlanetin omaisuutta tai sen lisensioimia.

Materiaalin tai sen osan jäljentäminen tai käyttö missään muodossa on kiellettyä, paitsi henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Verkkosivuston sisällön muokkaaminen on laitonta. Näiden sääntöjen rikkomisesta tullaan nostamaan syyte.

Tavaramerkkiehdot

PricePlanet on PricePlanet ApS:lle kuuluva tavaramerkki.

Tavaramerkit, mukaan lukien logot, iskulauseet jne., ovat rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tuotemerkkejä, jotka kuuluvat PricePlanet ApS:lle tai ovat sen lisensioimia.

Linkit tälle verkkosivulle

Kun toisilla verkkosivulla annetaan linkki tälle verkkosivulle, PricePlanet – mikäli niin ei ole selkeästi ilmaistu – ei ole hyväksynyt linkkiä eikä muilla verkkosivuilla olevaa sisältöä, ja PricePlanet ei ole liittoutunut tai muuten yhteistyössä verkkosivuston haltijan kanssa.

Linkit muille verkkosivuille

Jos käytät PricePlanetin tarjoamaa linkkiä siirtyäksesi toiselle sivustolle, poistut PricePlanetista. Verkkosivusto, jolla vierailet, on tästä sivustosta erillinen toimija, eikä PricePlanetilla ole vaikutusta sen sisältöön.

Tarjoamalla linkkejä tältä verkkosivustolta muille sivustoille emme mitenkään ole vastuussa niiden sivustojen materiaalista, joihin linkkiä seuraamalla päätyy, eikä PricePlanet ole mitenkään vastuussa muiden verkkosivujen avaamisesta tai selaamisesta tai kyseisillä sivustoilla olevan materiaalin käytöstä johtuvista suorista tai epäsuorista tappioista, riippumatta tappioiden syystä, ja riippumatta siitä olisiko PricePlanet voinut tai olisiko sen pitänyt voida ennakoida kyseiset tappiot, mukaan lukien kyseisten tappioiden riski, joka johtuu siitä, että linkkiä ei poistettu tältä verkkosivulta.

Tekijänoikeuden rikkominen

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos olet sitä mieltä että PricePlanet jotenkin rikkoo mitä tahansa immateriaalioikeuksiasi käyttäjäsisällön, tuotetietojen tai mainoskampanjoiden kautta tai muulla tavalla.

PricePlanet ei halua rikkoa toisten käyttäjäoikeuksia ja tuotemerkkejä, minkä vuoksi puutumme asiaan aina heti kun asia meidän tietoomme tulee.

Pyydämme etukäteen anteeksi, mikäli näin on päässyt käymään.